Thursday, February 24, 2011

Bila ku imbas kembali

Pengumuman Keputusan Peperiksaan STPM 2010

sepatutnya entry ini terhasil pada hari kelmarin tp di sebabkan ada masalah yg x boleh d elak2 jadi terpaksa ditunda. Berbalik kepada pemulaan ayat tuk entry ini 'Pengumuman Keputusan Peperiksaan STPM 2010' bunyi mcm pelik mcm la saya ni calon stpm 2010 nebes yg x menentu. bukan apa cuma tetiba pula saya teringat perasaan saya 2tahun yg lepas apabila keputusan peperiksaan diumum.. X tentu arah, takut dan semua perasaan yg pelik2 dtg tanpa diundang. dipendek kan crita, keputusan saya tu skadar cukup2 makan ja ni la padahnya lau org malas blajar. Kerja yg cikgu bagi jarang3 sy buat, pastu dlm kelas msa cikgu ngajar otak melayang2 ntah p mana kesudahannya bila exam da dekat mo buat ulangkaji tu punya la payah, 1 apa yg d baca pun x masyuk.

Stress mula bermaharajalela! sampaikan mmg x da mood mau tgk buku da, mau exam cpt abis lepas tu bley hidup aman. hari pertama peperiksaan saya down smpaikan saya nangis2 sedey dgn apa yg telah buat, tersilap letak data dan lukis graf(kertas pengajian am 2) ni la salah satu subjek yg mmg sy target. saya sorang pelajar yg agakk malas jd saya akan study benda yg saya suka ja.. sejarah (tamadun dunia dan tamadun islam) ini saya suka, saya akan reka2 crita smpai blembar2..ngehh..syukurla apa pun keputusan saya tu x la teruk sangat cuma da 1 paper ja yg sy terkandas..hehe..

Tahniah kepada calon2 stpm 2010 yg mendapat keputusan yg baik bagi mereka yg terkandas janganlah putus asa mgkn anda bleh cuba lagi dan seperkara x semestinya orang yg x mdapat kputusan yg baik/cemerlang itu x berjaya mgkn anda ada jalan lain yg bleh buat anda berjaya! 
Ni la gmbr2 kenangan msa saya tgktan6 .. layaanzzz


ni lau x ada cikgu masuk kelas confirm ada grup2 mcm ni.. Gosipp tyme la knun * siap da sesi luahan perasaan lg ..ngehh

Program Ekspedisi Menuju puncak (prog, khas tuk pelajar2 yg akan mduduki pepriksaan penting)

last paper kalau x silap

lawatan ke Monsopiad CuLture ( Kelab seni dan muzik)

p/s: Terima kasih kepada cik nurnadz (anis) utk link2 yg d beri sangat berguna bagi saya yg baru belajar selok belok blog ni.. hehe sekali lg tenkiu sis~

4 comments:

nadzirah aqilah said...

olla... comelnya kamu lalink... no wonder la kekasih hati sayang lebih... (^__^)

errr... malu plak.. welcome2.. kamu try n error la k... kalau xphm juga gtau sya. sya nak ajar pun sya punya blog masih lagi huru hara.. hehehe.. kalau kamu lebih kreatip buat lagi cantik.. hehehe

psss.. REPINGU ---> ini word variation saya sebelum tinggalkan komen disini.. teringat kartun pingu.. hehehe

nadzirah aqilah said...

ini link ntuk tutorial teks yang bergerak tu... try tgk.. lau x phm gtau k.. (^__^)

http://mirahashime.blogspot.com/2011/02/tutorial-teks-bergerak-pada-menu-bar.html

with love,
saya

ghost writer said...

teringat lak aku dengan zaman sekolah suzuran aku di sabah dulo...huh..

orkid'scyL said...

nadz~ tenkiu bebanyak ah ats kesusahpayahan mberi link itu..ngeeh love you dear~

ghost writer~ penah skola di sabah dlu dmna tu? ya betul skg ni sgt2 merindui zmn persekolahan..indah saja zmn tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...