Monday, February 21, 2011

Tiada tajuk

  Saya dan iza



                                                        iza, izwan, saya dan izney


kasut murah ja..no brand.. janji ada alas kaki kan.. tp suka la cumil ja kasut ni.. nGehh

gambar sumandak 2 org diatas tu la orang yang saya rindui. dorang ni la kawan seketawa dan sekepala ngan saya.. suasana akan ceria bila 3 oraang ni bekumpul.. skg kami semua berada di tmpt yg berlainan 1 di damansara 1 d seremban dan 1 lg tetap dan bpencen d keningau sabah.. Misyu nai.. nnti hujung taun kita jumpa kita men pengsan2 ah..nGehh

p/s: orang yg cantik/kacak slalunya bnasib baik kan.. untung mereka

1 comment:

nadzirah aqilah said...

dear...

this is for u.. ada beberapa blog tutorial yang saya selalu refer..

http://www.blogbulk.com/2007/03/add-columns-to-blogger-footer-we-are.html

http://catspillsthebeans.blogspot.com/2009/07/list-of-tutorials.html

http://teknikbuatblog.blogspot.com/2010/04/membuat-marquee-teks.html

kamu boley tgk tutorial mana yang kamu nak buat..

http://www.picnik.com/

ntuk laman web picnic tu plak, ni salah satu laman web lau kamu nak edit gambar. tapi dia xbley download mcm photoscape kita boley online je....

oh ya lagi satu.. kalau kamu nak design balik blog dan bagi mengelakkan dari berlakunya error dalam sesi pengubahsuaian kamu tu.. perkara pertama kamu kena buat ialah backup dulu template yang kamu guna sekarang...

Edit HTML ------> Download Full template n save.. ini sebagai langkah berjaga-jaga...

okey? kalau ada bingung2 lagi gtau je k...

with love,
saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...